torsdag 10 maj 2012

Vill du synas på bokomslaget till Jay Ashers nya bok?

CC Bonnier Carlsen
Jay Asher som tidigare skrivit Tretton skäl varför kommer i höst ut med en ny bok tillsammans med Carolyn Mackler på svenska. Boken ska heta Personer du kanske känner och utspelar sig 1996 och så här skriver förlaget Bonnier Carlsen om boken:
"Emma och Josh är grannar och vanligtvis bästa vänner. Relationen har dock fått sig en törn sedan en av dem förväxlade vänskapen med kärlek. När Emma får en dator av sin pappa (ännu en dåligt-samvete-present), ger Josh henne en cd-rom med America Online. Efter installationen dyker plötsligt ett Facebook-konto upp på skärmen - innan Facebook ens har uppfunnits! Personen som visas på bilden ser misstänkt välbekant ut. Emma inser att det är sig själv hon ser, eller rättare sagt, hennes vuxna jag. Josh och hon kan således se in i framtiden. Men gillar de vad de ser? Och kan de påverka någonting? I det ena kapitlet följer vi Emmas tankar kring detta, i det andra är det Josh perspektiv som gäller. En dråplig, tänkvärd och nostalgisk tidsresa att gilla."
Omslaget till den svenska utgåvan av boken ska bestå av ett kollage av svenska tonåringars profilbilder. Vill du ha din profilbild med på omslaget så ska du ladda upp din bild i gruppen "ditt ansikte på en bok" på Flickr. Du måste alltså ha ett Flickr-konto för att kunna vara med. För mer information, läs här! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar